joi, 3 august 2017

O gospodarie din mediul rural are nevoie de o pompa de hazna

Orice persoana isi doreste ca propria gospodarie sa fie perfecta din toate punctele de vedere, insa pentru a ajunge la acest nivel este nevoie de foarte multa munca si procese complicate, ce implica costuri ridicate, dar si batai de cap. Sunt foarte multe aspecte de care trebuie sa se tina cont, in special in mediul rural sau in zonele care nu sunt foarte bine dezvoltate si nu exista cele mai bune conditii.

Utilitate

Astfel, uneori sunt necesare pompe de hazna ieftine, intrucat acestea sunt utilizate in diferite conditii, precum la fosele septice, cu apa murdara, dar si curata, iar unele au functia de fragmentare. Totusi, toate modelele au incorporate un intrerupator plutitor, foarte util, insa dispozitivele au capacitatea de a detecta nivelul apei, pentru a porni sau opri automat. Totodata, acestea sunt confectionate din cele mai bune materiale, motiv pentru care promit o lunga durata de viata, timp in care se prezinta in cele mai bune conditii. Cu alte cuvinte, aceste pompe de hazna ieftine pot fi folosite atat in gospodarie, cat si in domeniul agricol, asigurand cele mai bune performante.

Alte caracteristici


Alimentarea se face la 230V, in timp ce debitul asigurat este intre 6.000 si 25.000 de litri pe ora, iar inaltimea de ridicare a apei este intre 7 si 20 de metri, in timp ce diametrul furtunului la capat este de 2 inch. De asemenea, in majoritatea cazurilor temperatura maxima a apei este de 35 de grade Celsius.

Unde gasesc?


Astfel de dispozitive pot fi comandate in cadrul magazinului online Unelte Export, unde gama este suficient de variata pentru a indeplini nevoile si preferintele tuturor clientilor. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa alegand calea online, se economiseste foarte mult timp, intrucat produsele necesare se afla intotdeauna la doar cateva click-uri distanta si acestea se comanda imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu