marți, 23 ianuarie 2018

Ce poti vizita in vestul Germaniei


Germania reprezinta motorul economic al Europei si gazduieste nenumarate orase care merita descoperite, iar printre acestea se numara si Dortmund, care e accesibil prin zbor direct din mai multe orase ale Romaniei. Asadar, poti sa vezi detaliile despre zboruri la Aerotravel, fiind mai usor ca niciodata sa se pregateasca o vacanta inedita in vestul Germaniei, in special pentru ca orasul este acoperit in mare parte de zone impadurite, parcuri si locuri de petrecut timpul in aer liber.

Biserica Sf. Reinold
Constructia acestei biserici a inceput la sfarsitul anilor 1200, insa intregul proces a fost finalizat abia 150 de ani mai tarziu, in 1454, iar numele purtat este cel al ocrotitorului orasului. Biserica vegheaza piata centrala din Dortmund, iar vizitatorii au ocazia de a urca pana in unul din turnurile sale, unde vor fi recompensati cu vederi impresionante asupra imprejurimilor. Cu toate ca aceasta a fost distrusa partial in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, insa restaurarea nu a durat mai mult de 10 ani si au fost adaugate si sase clopote din fier de peste 20 de ani.

Hohensyburg
Pasionatii de istorie au ocazia de a vizita un complex antic, care dateaza inca din secolul al 8-lea. Printre ruinele care sunt vizibile astazi, majoritatea au fost construite in jurul anilor 1100, iar o aditie recenta este un memorial din 1930 pentru a-i comemora pe cei cazuti in timpul primului Razboi Mondial. In acelasi timp, Hohensyburg este un loc popular pentru cei care iubesc plimbarile in aer liber, intrucat complexul se afla intr-o zona impadurita, departe de aglomeratia orasului. 

Tot aici a fost construit la inceputul secolului trecut un turn inalt de 26 de metri, de unde pot fi admirate imprejurimile, iar la baza sa se afla un lac artificial. Asadar, merita sa vezi detaliile despre cum poti obtine bilete avion Dortmund de la Aerotravel pentru a avea parte de o vacanta unica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu