joi, 20 iulie 2017

La AGR gasim cele mai noi tehnologi pentru instalatii gpl

Instalatiile GPL au fost populare dintotdeauna, insa doar in ultimii ani aceste sisteme au devenit mult mai sigure si mai eficiente, astfel ca orice sofer are ocazia de a face economii semnificative de fiecare data cand circula cu masina.

Economii importante

Chiar daca pretul carburantilor a ajuns la o valoare stabila in ultima perioada, in jurul pretului de 1 euro pe litru, multi soferi inca isi doresc sa faca economii, iar cea mai buna varianta in acest sens este prezentata de instalatiile GPL AGR. Cu aceasta ocazie vor economisi circa 40% la fiecare drum parcurs, iar pretul mediu al unui astfel de sistem este de circa 500 de euro, suma care se amortizeaza in primele 12 luni sau mai repede, in functie de distanta parcursa.

Siguranta in fiecare zi

De asemenea, astazi aceste sisteme sunt mult mai sigure, insa este important ca acestea sa fie instalate in doar in service-urile acreditate RAR pentru a evita orice risc. Mai mult, instalatiile trebuie verificate periodic, la fel ca in cazul ITP-ului, pentru ca specialistii sa se asigure de buna functionare a acestora.

Performante optime

Soferii care aleg instalatii GPL AGR se bucura nu numai de economii semnificative, ci si de faptul ca motorul functioneaza in cele mai bune conditii, iar pentru ca gazul petrolier lichefiat este un carburant mult mai curat, nu se mai depun substante nocive pe componente. Cu alte cuvinte, se prelungeste durata de viata a motorului cu minim 2 ani.

Mai mult confort in vacanta


Orice persoana stie cat de importante sunt vacantele, fiind esential ca acestea sa fie bine organizate. Astfel, rezervoarele instalatiilor disponibile astazi nu mai ocupa o buna parte a portbagajului intrucat se gasesc sub forma rotii de rezerva si poate sa o inlocuiasca cu succes, fapt care promite mai mult confort pentru intreaga familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu