joi, 15 iunie 2017

Colantarea vitrinelor este tot mai accesibila

Colantarea vitrinelor este o metoda tot mai populara de atragere a clientilor, la care apeleaza cei care detin numeroase afaceri, indiferent ca este vorba despre un magazin alimentar, un salon de infrumusetare, o farmacie, o casa de pariuri si nu numai. Vitrinele sunt considerate cartile de vizita ale oricarui spatiu, motiv pentru care este important sa se profite de pe urma lor.

Preturi bune pentru toate buzunarele

In primul rand, aceasta optiune de colantari vitrine in Bucuresti este accesibila pentru toate buzunarele, motiv pentru care orice comerciant isi permite, iar tarifele se calculeaza in functie de dimensiunile autocolantului, dar si de tipul acestuia.

Usor de aplicat

Procedura in sine este foarte simpla si presupune doar cateva minute. In schimb, este nevoie ca autocolantul sa fie aplicat cu atentie, pentru a nu aparea bule de aer si pentru a se lipi grozav, pentru a rezista cat mai bine in timp. In plus, se foloseste un adeziv special, care nu lasa urme, iar atunci cand vor fi indepartate, vitrinele vor arata ca inainte, din fericire procesul fiind unul reversibil.

Durata de viata multumitoare

Aceasta este influentata, in primul rand, de tipul autocolantului ales, dar si de mediul in care acestea sunt aplicate. Unele pot rezista si peste 5 ani in cele mai bune conditii, in timp ce altele sunt ideale pana la 2 ani, insa este importanta alegerea unuia pentru mediul adecvat, deoarece unele sunt dedicate pentru exterior si altele pentru interior.

Tipuri de autocolante


Cine alege colantari vitrine in Bucuresti trebuie sa stie ca are la dispozitie mai multe tipuri de autocolante, de la cele mai simple, la cele colorate, care se pot adapta la preferintele clientilor. De asemenea, pot fi alese si cele care obtureaza vederea din exterior catre interior, pentru a oferi mai multa intimitate, dar si unele clare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu