luni, 20 iunie 2016

Toti ne dorim sa avem o masina unica

Orice sofer isi doreste ca propriul autoturism sa se remarce in trafic prin modul in care este personalizat, insa cu siguranta ca nu toata lumea isi permite vopsirea masinii in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele estetice si sa intruchipeze cele mai creative idei. In schimb, de ce sa vopsesti o masina daca poti opta pentru alternativa autocolantului? Aceasta promite o serie de avantaje importante de luat in calcul.

Avantaje colantari auto

Serviciul de colantari auto este tot mai popular, intrucat soferii au constatat faptul ca procedura este una foarte avantajoasa. In primul rand, colantarea integrala a unei masini este de 4 sau 5 ori mai ieftina decat vopsirea, iar timpul de lucru necesar lucrarii nu depaseste cateva ore, spre deosebire de cateva zile necesare pentru o vopsire totala.

Gama de culori

De asemenea, exista o gama foarte variata de culori din care clientii sa poata alege pentru a-si putea indeplini preferintele, de la o serie de nuante ce imita vopseaua metalizata la culori perlate sau mate.

Zgaraieturi

In plus, adesea apar situatii neprevazute precum o zgaraietura, avantajul fiind ca acestea se remediaza cu usurinta in cel mai scurt timp prin inlocuirea foliei aferenta elementului respectiv, iar pretul este unul foarte scazut.

Durata de viata


Acesta variaza in functie de conditiile de exploatare, insa aproape toate companiile ofera cel putin 12 luni de garantie, timp in care se inlocuieste folia daca este nevoie. De asemenea, grosimea autocolantului variaza in functie de preferinte, bineinteles ca cele mai groase folii fiind si cele mai rezistente. Cu toate acestea, durata de viata a autocolantului dedicat autoturismelor este de aproximativ 4-5 ani, timp in care se prezinta intr-o stare ireprosabila, iar tinand cont ca pretul este de circa 1.000 de lei pentru un autoturism de clasa mica, cu siguranta ca reprezinta o solutie foarte avantajoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu