miercuri, 15 iunie 2016

Te poti caza ieftin inclusiv la mare

O vizita la malul marii cel putin o data pe an face foarte bine sanatatii, iar din acest motiv, medicii recomanda romanilor sa ajunga la mare ori de cate ori au ocazia pentru a putea respira aerul curat. Constanta este foarte vizitat pe toata durata verii, intrucat turistii au parte de cateva monumente, dar si de atractii naturale, insa cea mai importanta este marea care te invita la relaxare. Vizitatorii au parte de conditii si facilitati foarte bune in cadrul unitatilor de cazare in Constanta, de la pensiuni, la hoteluri, unele aflate la cativa metri de plaja, altele mai aproape de centrul orasului.


Preturile sunt destul de ridicate, in special in perioada de varf a sezonului, insa turistii nu par sa fie deranjati de acest aspect, deoarece experienta este una cu adevarat unica, care merita cu desavarsire. In schimb, cei pentru care partea financiara reprezinta o problema mai delicata, se pot orienta catre perioadele de inceput sau de sfarsit ale sezonului, cand preturile sunt mult mai mici, insa si conditiile meteorologice nu sunt la fel de sigure.

Regimul hotelier


Cu toate acestea, cine nu isi doreste sa mearga in vacanta la mare la inceputul lunii august, in plin sezon estival si sa se cazeze intr-un mediu foarte placut si ideal pentru toata familia? Solutia este reprezentata de apartamentele, garsonierele si casele inchiriate in regim hotelier. Acest sistem promite preturi foarte bune, de pana la 5 ori mai mici decat cele ale hotelurilor ce ofera facilitati la acelasi nivel, in timp ce suprafata este una cu mult superioara camerelor de hotel. Nu trebuie omis nici faptul ca se pot face economii prin faptul ca apartamentele au bucatarie proprie dotata cu toate cele necesare pentru a putea gati ori de cate ori se doreste, de la frigider, aragaz, cuptor la cafetiera sau cuptor cu microunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu