marți, 18 octombrie 2016

Sezonul acesta se cauta cizmele de piele handmade

In sezonul rece cizmele reprezinta o piesa de baza in garderoba oricarei femei datorita faptului ca sunt extrem de practice, versatile si ne protejeaza de frig. Prin urmare, designerii le acorda an de an o atentie deosebita si creeaza modele extrem de interesante.

Materiale

Sezonul acesta s-a pus accent special asupra materialelor, formele si lungimile fiind in mare parte cele cu care ne-am obisnuit de-a lungul timpului. Pe piata exista numeroase modele, insa de cele mai multe ori este greu sa nimerim o pereche de papuci din piele intoarsa sau lacuita de calitate. Un model eficient pentru sezonul ploios este cel realizat din cauciuc, iar pentru a da un plus de stil, puteti opta pentru cele cu imprimeuri sau in nuante precum visiniul, albatrul sau verdele.

De asemenea, in cazul in care va doriti ceva mai special, aveti de unde alege deoarece cizmele realizate cu diferite combinatii de materiale au revenit in trend. Spre exemplu, o pereche de papuci de piele de pe Joyas cu insertii textile, purtati cu o rochie de zi vor atrage toate privirile din jurul dumneavoastra. Totodata nu evitati blana sau aplicatiile din acest tip de material pentru ca in anumite combinatii pot fi foarte interesante.

Culori si imprimeuri

Daca sunteti iubitoare de culori, anul acesta este unul fericit pentru dumneavoastra deoarece se poarta cat mai multe nuante sau imprimeuri incepand cu modelele abstracte si terminand cu diferite desene. In continuare culorile cele mai apreciate au ramas verdele, albastrul, rosul, galbenul, maro sau visiniu si de asemenea, negrul. Prin urmare, in acest sezon nu trebuie sa fiti monotone si sa va rezumati la o singura pereche de papuci, iar pe Joyas puteti gasi exact ceea ce va doriti doar la un click distanta. Chiar daca vreti sa adaugati o pata de rebelitate tinutei sau va inclinati spre un look clasic, cizmele de piele sunt cea mai buna alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu