sâmbătă, 24 septembrie 2016

De unde obtinem aviz Iscir pentru Centrale

Datorita faptului ca numeroase persoane se orienteza anual catre centralele termice proprii, multi dintre acestia se vad pusi in dificultate atunci cand au de obtinut toate aprobarile necesare. In schimb, la finalul procedurior anevoioase se vor bucura de conditii grozave, iar iernile vor fi mult mai calduroase si mai confortabile, fara a se afla la mana autoritatilor. Chiar daca investitia intr-o centrala termica, initial poate parea mare, aceasta se amortizeaza in anii ce urmeaza, datorita faptului ca se fac economii mari. Mai mult, aceste dispozitive trebuie verificate periodic de catre specialisti, statul impunand o masura obligatorie la fel ca in cazul autoturismelor, ca la fiecare 2 ani sa se efectueze o inspectie mai amanuntita.

In capitala se numara suficiente firme care ofera servicii in acest domeniu, insa putine sunt cele care se remarca prin profesionalismul aratat. In schimb, Pro Constructo si-a pregatit de-a lungul timpului un portofoliu bogat de clienti multumiti, atat pe raza municipiului, cat si in localitatile apropiate. Acestia vin in ajutor chiar si pentru obtinerea tuturor autorizatiilor, inclusiv de la ISCIR centrala termica, pentru ca acestea sa poata fi puse in functiune respectand limitele impuse de lege.
Mult mai usor

ISCIR este abrevierea de la Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat, iar autoritatea impune mai multe acte necesare, incepand de la procesul verbal care atesta punerea in functiune a dispozitivului, pana la documente aparent banale, precum certificatul de garantie sau chiar manualul de utilizare. In schimb, orice firma care opereaza in acest domeniu trebuie sa fie atestata de catre ISCIR, motiv pentru care trebuie sa aduca dovezi in acest sens pentru fiecare proiect, adica o copie dupa autorizatie.

Intregul dosar stufos poate fi pregatit mult mai usor cu ajutorul Pro Constructo, iar daca la prima vedere poate parea o bataie de cap, in realitate este o modalitate buna a statului prin care se poate asigura de buna functionare a centralelor termice datorita ISCIR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu