duminică, 14 august 2016

Maseuzele de la Confidential adevarate muze ale masajului erotic

O modalitate grozava prin care te poti relaxa la sfarsitul unei zile obositoare, este sa apelezi la masaj erotic, intrucat acesta este locul in care poti uita de toate grijile zilei de maine. Acest tip de masaj este cu mult diferit de cele obisnuite, clasice, in care maseuzii apeleaza cel mai des la frectie, ci se bazeaza pe atingeri senzuale, menite sa aduca relaxare si excitare.

In schimb, doar maseuzele cu experienta cunosc toate tehnicile masajului erotic si stiu cum sa il puna in aplicare pentru ca beneficiarii sa se simta senzational. In primul rand, masajul erotic presupune mai mult timp, si mai multa dedicare, in timp ce nuditatea asigura un grad ridicat de confort. Nimeni nu se naste invatat, astfel ca experienta se obtine odata cu trecerea timpului, fiind important atat ca maseuzele, cat si beneficiarii sa dea frau liber imaginatiei si sa se simta cat mai bine.

Locatia ideala

In plus, pentru ca tehnicile masajului erotic sa fie simtite cat mai bine, este esential ca procesul sa se efectueze intr-un salon, intr-un mediu adecvat in acest sens, intrucat chiar si cele mai mici detalii sunt esentiale. Asadar, totul incepe chiar de la muzica aleasa cu atentie, sa cante in surdina. Temperatura nu trebuie sa fie nici prea mica, nici prea mare, insa trebuie sa se tina cont de faptul ca fiind nud, aceasta trebuie sa fie cu circa 2 grade mai cald decat in mod norrmal.

Atmosfera placuta


Nu trebuie omise nici betisoarele parfumate si lumina difuza, care impreuna au tendinta de a relaxa si de a spori intensitatea placerii. De asemenea, foarte importante sunt si uleiurile folosite, care trebuie incalzite in prealabil pentru a nu fi reci la aplicare si sa provoace un disconfort. Mai mult, trebuie alese cu atentie, intrucat unele pot crea alergii sau mancarimi.